Lernkarten Bibliothek Aktivierungscode eingeben
Soziales
Sociologie
Durkheim, Weber, Bourdieu (habitus), Bourdieu (stratification), Lahire
Religion/Ethik
Business Ethics 2019/20 Quiz/Mock Exam
Business Ethics 2019/20 Only questions from quizzes and mock exams
Recht
Foundations of Business Law
All chapters except Contract Law
Recht
cadastral_systems
Cadastram Systems ETHZ, HS18
Soziales
Project Management
weil mir witzig ist.
Recht
Initiation au droit
Vocabulaire pour se familiariser avec la terminologie juridique française.
Verkehrskunde
Road Transport Systems
ETHZ / D-BAUG / Spring Semester 2021
Verkehrskunde
SPECKING VOCAB
VOCAB FOR IELTS SPEACKING
Verkehrskunde
Radar Procedures
14 lessons + exam
Allgemeinbildung
Pflege
psychotropes
indication, EI, CI, IAM, Surveillance, conseils
Recht
Department of Peacekeeping Operations
The Department of Peacekeeping Operations (DPKO) is dedicated to assisting the Member States and the Secretary-General in their efforts to maintain international peace and security.
Literatur
Citations lettres modernes
Citations d'auteurs sur la littérature
Berufskunde
Navigation ATPL
Questions for nav exam
Politik
Politiques publiques
Science Politique. Cours de Sciences Po
Recht
LE1 Criminal law
Criminal law
Literatur
Repère dans Les Pleurs
Poèmes importants du recueil
Literatur
Arturo Ui
Citations
Geschichte
le XVIIIe siècle
séance 10
Recht
Droit du Travail
Cours
Recht
DIP II
Eléments
Literatur
Le coeur est un chasseur solitaire
Citations
Recht
Droit du divorce
sdf
Berufskunde
Reception Ultimes révisions
Test Final de reception 2 (2eme Année EHG)
Pflege
rodos
rodostest
Recht
law
yx
Geschichte
Geschichte I Europa - GB Mutterland der Moderne
GB - Mutterland der Moderne (MILAK) (Sorry für Tippfehler. Kartei wurde unter Zeitdruck erstellt)
Soziales
Definizioni art
definizioni da imparare a memoria
Recht
Droit privé
Relatif aux droits des personnes, droits de la bioéthique, ainsi que le procès.
Recht
Medizin/Pharmazie
1. General Pharmacology & Toxicology
Foliensatz 1
Ernährung
Science & Cooking: From Haute Cuisine to Soft Matter Science (Part 1 ; Module 1 - Food Components and Flavor)
A class on the science of cooking. This course was originally developed as a way to teach science to non-science majors at Harvard University.