Thematischer Grund-und Aufbauwortschatz Englisch
5.1 Lebensmittel, Kochen, Mahleiten
5.1 Lebensmittel, Kochen, Mahleiten
Set of flashcards Details
Flashcards | 129 |
---|---|
Language | Deutsch |
Category | English |
Level | University |
Created / Updated | 05.09.2011 / 07.12.2015 |
Weblink |
https://card2brain.ch/box/thematischer_grundund_aufbauwortschatz_englisch1
|
Embed |
<iframe src="https://card2brain.ch/box/thematischer_grundund_aufbauwortschatz_englisch1/embed" width="780" height="150" scrolling="no" frameborder="0"></iframe>
|
Create or copy sets of flashcards
With an upgrade you can create or copy an unlimited number of sets and use many more additional features.
Log in to see all the cards.
Portion Eiskrem
ice cream
Drei Portionen Eis, bitte!
Three ice creams, please.
Vanille
vanilla
Vanilleeis
vanilla ice cream
Fleisch
meat
klater Braten, Bratenaufschnitt
cold/cooked meat
roh, ungekocht
raw
rohes Fleisch
raw meat
Rindfleisch
beef
Schweinefleisch
pork
Klabfleisch
veal
Lammfleisch
lamb
gebratene Lammkeule
roast leg of lamb
Hackfleisch
mince, ground beef
Leber
liver
Lebensmittel
food
Im neuen Supermarkt werden viele ausländische Lebensmittel angeboten.
They offer many foreign foods at the new supermarket.
Essen, Lebensmittel
food
Ich ziehe frische Lebensmittel ganz eindeutig tiefgekühlten vor.
I definitely prefer fresh food to frozen food.
frisch
fresh
gefroren
frozen
gut, essbar adj.gest.
good, better, best
Dieses Fleisch ist nicht mehr gut.
This meat's no longer good.
verdorben, hinüber
off
Dieses Fleisch ist verdorben.
This meat's off / has gone off.
Im Sommer bewahren wir unser Brot im Kühlschrank auf.
In summer we keep our bread in the fridge.
Lager, Vorrat, lagern, aufbewahren
store
Wir lagern in unserem Keller einen Lebensmittelvorrat, damit wir nicht so oft einkaufen müssen.
We keep a store of food in our cellar so we don't have to go shopping so often.
Lebensmittel sollten immer sehr sorgfältig gelagert werden, damit sie nicht verderben.
Food should always be carefully stored so that it won't go bad.
Konservendose
tin
-
- 1 / 129
-